Costa del
sol
Murcia
Costa Blanca
Ibiza
Mallorca

Wat biedt Arcosol ?

  • Antwoorden & oplossingen
  • Aankoopbegeleiding
  • Onafhankelijk advies
  • Partnerkantoren ter plaatse
  • Meer dan 14 jaar ervaring

Met Arcosol een woning kopen in Spanje? Kies vooral zelf !

neem contact op

Nieuws Arcosol

Heeft uw Spaanse casa wel verwarming ? De Tijd 05 augustus 2017

Steeds meer Belgen kopen een buitenverblijf in Spanje. Aangetrokken door de lagere vastgoedprijzen, en de zon uiteraard. Ga evenwel niet overhaast te werk in uw zoektocht naar een Spaanse casa en laat...

lees meer toon alle nieuwsberichten

Het beste moment om een huis te kopen in Spanje was 20 jaar geleden, het volgende beste moment is vandaag !

Arcosol beschikt over een groot aanbod nieuwbouw woningen en appartementen rechtstreeks van de promotor, gelegen aan de Costa Blanca Noord en Zuid in zowel provincie Alicante als regio Murcia en aan de Costa del Sol in de provincie Málaga in het Zuiden van Spanje. Woningen in een urbanisatie, op een golfresort of vlak aan het strand.

Arcosol verkoopt tevens een ruim aanbod van unieke bestaande villa’s en appartementen aan de Costa Blanca Noord. Zoekt U onder andere in Altea, Calpe, Benissa, Moraira of Javea een leuk optrekje dan bent U aan het juiste adres. En aan de Costa del Sol, van Mijas tot Sotogrande en van Torre del Mar tot Nerja ! 

Arcosol mag zich ook specialist noemen in Mallorca, lokale marktkennis gecombineerd met een schitterend aanbod van zowel nieuwbouw als bestaande woningen en appartementen. Zit U liever tegen Palma aan of houdt U van Santa Ponsa en Andratx of toch liever Pollensa of de oostkust, we hebben het allemaal.

 

Top